Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ny afdeling i Hjørring: Læs mere

Om os

Firmaet​

Som en del af et generationsskifte fusionerede de to firmaer Hammer Byg ApS og Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S i 2013, og virksomheden ejes i dag af Peter Berg-Mortensen og Jesper Thomsen.

Firmaet har ca. 65 medarbejdere, der alle arbejder fokuseret på at levere løsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med tilfredse kunder som det absolutte hovedmål. 

Dette betragter vi, som det bedste udgangspunkt for langvarige relationer, hvor ingen opgaver er for store eller for små, hvilket også afspejles i vores kunder, der tæller alt fra kommuner, erhvervskunder, boligforeninger, ejendomsudviklere, forsikringsselskaber og private kunder.​

Historien bag Frede D. Nielsen A/S

peter

Peter Berg-Mortensen​

jesper_2

Jesper Thomsen

Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S blev grundlagt af manden bag firmanavnet, Frede D. Nielsen, i 1995.

Peter Berg Mortensen startede som selvstændig tømrer i Vodskov 1999 og fusionerede året efter med et andet lokalt tømrerfirma. I 2004 ændrede han firmanavnet til Hammer Byg, som i 2013 fusionerede med det større Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S i Aalborg. I den forbindelse blev der taget hul på et generationsskifte, som blev afsluttet året efter, da Frede D. Nielsen gik på pension.


​Fra 2014 var Peter således eneindehaver af Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S indtil 2017 hvor Jesper Thomsen blev medindehaver.

Jesper Thomsen startede som selvstændig tømrer i 1993, og arbejdede frem til slutningen af 1990’erne primært med montering af typehuse i Tyskland. Herefter fortsatte Jesper som selvstændig tømrermester i Hjørring, hvorfra han drev Jesper Thomsen A/S indtil 2014. I perioden 2014 og frem til 2017 beskæftigede Jesper sig dels med ejendomssalg samt selvstændig erhvervsvirksomhed, indenfor byggeri.

Både Jesper og Peter er uddannet tømrere, og har i de første år efter bestået svendeprøve arbejdet som tømrer, hvilket giver et godt fundament for at drive Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S, med ca. 65 ansatte.

​Firmainformation

Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S
​CVR: 18989603

adresseinformation

Nålemagervej 4

9000 Aalborg

Hjørring Afd.:

Læsøvej 1C

9800 Hjørring

kontaktinformation