Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Firmaet​

Som en del af et generationsskifte fusionerede de to firmaer Hammer Byg ApS og Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S i 2013, og virksomheden ejes i dag af Peter Berg-Mortensen.

Firmaet har ca. 65 medarbejdere, der alle arbejder fokuseret på at levere løsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med tilfredse kunder som det absolutte hovedmål. 

Dette betragter vi, som det bedste udgangspunkt for langvarige relationer, hvor ingen opgaver er for store eller for små, hvilket også afspejles i vores kunder, der tæller alt fra kommuner, erhvervskunder, boligforeninger, ejendomsudviklere, forsikringsselskaber og private kunder.​

Historien bag Frede D. Nielsen A/S

peter

Peter Berg-Mortensen​

Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S blev grundlagt af manden bag firmanavnet, Frede D. Nielsen, i 1995.

Peter Berg Mortensen startede som selvstændig tømrer i Vodskov 1999 og fusionerede året efter med et andet lokalt tømrerfirma. I 2004 ændrede han firmanavnet til Hammer Byg, som i 2013 fusionerede med det større Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S i Aalborg. I den forbindelse blev der taget hul på et generationsskifte, som blev afsluttet året efter, da Frede D. Nielsen gik på pension.


Fra 2014 var Peter således eneindehaver af Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S.
​​

Peter er uddannet tømrer, og har i de første år efter bestået svendeprøve arbejdet som tømrer, hvilket giver et godt fundament for at drive Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S, med ca. 65 ansatte.

​Firmainformation

Frede D Nielsen & Breinholt A/S v/ Palle Breinholt

​CVR: 29632634

adresseinformation

C.V. Jessensgade 5

9000 Aalborg

kontaktinformation