Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Firmaet​

Som en del af et generationsskifte fusionerede de to firmaer Hammer Byg ApS og Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S i 2013, og virksomheden ejes i dag af Peter Berg-Mortensen.

Firmaet har ca. 65 medarbejdere, der alle arbejder fokuseret på at levere løsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med tilfredse kunder som det absolutte hovedmål. 

Dette betragter vi, som det bedste udgangspunkt for langvarige relationer, hvor ingen opgaver er for store eller for små, hvilket også afspejles i vores kunder, der tæller alt fra kommuner, erhvervskunder, boligforeninger, ejendomsudviklere, forsikringsselskaber og private kunder.​

​Firmaets historie​

I 1989 blev Peter uddannet tømrer og arbejdede herefter i 10 år inden han i 1999 besluttede at starte som selvstændig tømrer i Vodskov.

1 år efter at Peter var startet som selvstændig, blev han medejer af et andet tømrerfirma i Vodskov. Tømrer- & snedkerforretning Andreasen & Berg ApS drev han sammen med Erik Andreasen i 5 år, indtil Erik gik på efterløn.

Herefter blev firmaet omdøbt til Hammer Byg ApS, som Peter drev frem til 2013, hvor han fusionerede med Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S som led i et generationsskifte.

​Det første år efter fusionen ejedes virksomheden af både Frede D. Nielsen og Peter Berg-Mortensen, men i 2014 købte Peter alle aktier i virksomheden da Frede gik på pension.


Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S blev oprindelig startet af Frede i 1995 med domicil i Thorsgade, hvorefter virksomheden flyttede lokaler til Østerbro og videre herfra i 2004 til de nuværende lokaler

​Firmainformation

Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S
​CVR: 18989603

adresseinformation

Nålemagervej 4

9000 Aalborg

kontaktinformation