Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Total- og hovedentreprise

Vi tilbyder at stå for total- og hovedentreprisen ved nybyggeri for både private, virksomheder, ejendomsudviklere, offentlige instanser og boligforeninger.​​

Vi opfører alle salgs bygninger

Skal du have opført et parcelhus, rækkehus, erhvervsbygning eller andet byggeri, så tag Tømrer- & Snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S med på råd.

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise i byggeri og med os som total- eller hovedentreprenør, skal du ikke bekymre dig om noget som helst.

Vi samarbejder med en lang række leverandører og fagentreprenører, der alle besidder den samme sans for kvalitet og godt håndværk som os selv.

Herigennem opnår vi i samarbejde med dig en individuelt tilpasset løsning, der sikrer dig det bedste resultat.

Vi står for det hele

Vi står for det hele i både total- og hovedentrepriser. I hovedentrepriser betyder det, at vi varetager alt fra det første spadestik, til du står med nøglen i hånden, mens vi i totalentrepriser også hjælper med at projektere byggeriet.

Som en naturlig del heraf sørger vi for at samle de mange tråde og faggrupper der er i et byggeprojekt. Det betyder for dig, at du kun har én kontaktperson gennem hele forløbet.

Vi tilbyder også at deltage i et formøde, hvor vi kan tage en snak om de forskellige muligheder vedrørende dit byggeri.

Vi lægger vægt på den gode service over for vores kunder, hvorfor vi også altid sørger for at afholde byggemøder med efterfølgende referat. Derved sikrer vi, at alle aftaler bliver overholdt.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 30 98 00 25, hvis du går i tanker om byggeri og har brug for en professionel, dygtig og erfaren total- eller hovedentreprenør til dit projekt.

Tømrerfirmaet Frede D. Nielsen

C.V. Jessensgade 5, 9000 Aalborg

Telefon: 30 98 00 25

​E-mail: info@fredednielsen.dk